Cam Yapıştırıcı Gerçekten İşe Yarar mı?

Cam Yapıştırıcı Gerçekten İşe Yarar mı?

03 March 2021 Wednesday 10:38:35

Cam yapıştırıcı kullanılabilirliği yüzeylerin birbirine yapıştırılması amaçlandığında uygun bir alan oluşturur. Birden fazla alan ve amaçla kullanılan cam yapıştırıcı çeşitleri bulunmaktadır. Mastik, silikon ya da direkt olarak yapıştırıcı türleri içerisinden, kullanım amacına uygun olan cam yapıştırıcı türünün seçilmesi sağlanır. Cam eşyaların daha sağlam hale gelmesini ve kırık camların onarılmasını sağlamak için yoğun olarak hibrit cam yapıştırıcı çeşitleri kullanılır. Ancak cam ile monte edilecek araç kapısı gibi işlerde mastik tipi yapıştırıcıların kullanımı uygundur.

Apel Ayna ve Cam Yapıştırıcısı

Apel cam yapıştırıcı, yoğun olarak monte etme işlemlerinde kullanılır. Hibrit polimer teknolojisi ile üretiliştir. Bu sayede çok amaçlı olarak kullanıma uygundur. Tek komponentli, solvent ve izosiyanat içermeyen bir formüle sahiptir. Bu sayede kullanım sırasında kullanıcıyı da çevreyi de zor durumda bırakmaz. Pürüz, gözenek ya da eğim fark etmeden her yüzeyde üstün kullanım avantajı sunar. Sızdırmaz bir yapıya sahiptir. Sabitleme ve sızdırmazlık açısından dış cephede kullanıma uygundur. Çevre dostu ve boyanabilir bir yapıya sahiptir. Kalıcı ve esnek bir yapıdadır. Korozyona neden olmaz. Özellikle aynalarda iz bırakmaz. En etkili cam yapıştırıcı türleri arasında yer alır.

Apel Şeffaf Ayna ve Cam Yapıştırıcı

Apel şeffaf malzemeli ayna ve cam yapıştırıcı hibrit polimer bir teknolojiyse sahiptir. Kristalize yapısı sayesinde şeffaf bir görüntü sunar. Yoğunluğu, uygulama sırasında taşırmadan kullanmanıza yardımcı olur. Tek komponentli bir sızdırmazlık malzemesidir. Nihai yapıştırma süresi 24 olarak belirlenmiştir. Her yüzeyde eşit yapıştırma etkisi sunar. Bu sayede kullanımı sırasında yüzeyin değiştirilmesini gerektirmez. Boyanabilir ve esnek bir yapıya sahiptir.

Apel Akvaryum Silikonu

Apel akvaryum silikonunun özellikleriyoğun bir yapıştırma etkisine sahip olmasıdır. Akvaryumlar için kullanılması sebebiyle su yoğunluğunun ayarlanmasını sağlar. Suya dayanıklıdır. Cam yapıştırıcı olarak kullanılmasının yanında, etkin bir izolasyon malzemesidir. Aynı zamanda mobilya ve inşaat sektöründe de kullanıma uygundur. Balıklara zarar verecek maddeler içermez. Çevreye duyarlı bir yapı içeriğine sahiptir. Boyanamaz, tekrar kullanılabilir. Süper elastik bir yapıya sahiptir.