Hızlı Yapıştırıcı Nerelerde Kullanılır?

Hızlı Yapıştırıcı Nerelerde Kullanılır?

18 March 2020 Wednesday 18:28:51

Hızlı yapıştırıcı kullanım alanları bakımından çok çeşitli ürünler üzerinde kullanılabilmektedir. Birbirinden farklı materyaller olmasına rağmen Mitreapel hızlı yapıştırıcı, siyanoakrilat bazlı olması sebebiyle tüm cam, porselen, ahşap, plastik ve benzeri maddeleri yapıştırmada etkili olmaktadır. BETA Kimya A.Ş tarafından özel formülüyle üretilip tasarlanan Mitreapel hızlı yapıştırıcı, iki bileşenli yapıda olması nedeniyle piyasada bulunan en güçlü ve kaliteli yapıştırıcılar arasında yer almaktadır. Hızlı yapıştırıcı kullanımı özellikle ev eşyalarında harika sonuçlara ulaşılmasında etkili olmaktadır.

Mitreapel Hızlı Yapıştırıcı Özellikleri

Mitreapel hızlı yapıştırıcı takımı, siyanoakrilat bazlı olması sayesinde en hızlı, en kolay ve en güçlü sağlam yapıştırma imkanı sunan bir adet yapıştırıcı ve bir adet yapıştırma aktivatör spreyden oluşmaktadır. Hızlı yapıştırıcının kullanım alanları arasında ahşap objelerin yapıştırılması, MDF yapıştırma, tamirat işlemleri, el işleri, deri, kauçuk ve metal yapıştırma gibi alanlar yer almaktadır. Sadece birkaç damlasıyla yapıştırılması istenen yüzeyleri birbirine sağlam bir şekilde yapıştıran bu ürün aynı zamanda mükemmel tutuculuk ve yapışma mukavemetine sahiptir. Bunun yanı sıra Mitreapel hızlı yapıştırıcı özellikleri arasında şunlar yer almaktadır:

  • Yaklaşık 5 ila 12 saniye arasında çok hızlı kürleşme süresine sahiptir.
  • Özel akışkan yapıda olması sayesinde dikey ve emici yüzeylerde dahi kusursuz uygulamaya sahiptir.
  • Kullanımı oldukça basittir ve tekrar kullanılabilir.
  • Kısa sürede en güçlü tutunma sağlar ve dayanıklıdır.

Mitreapel Kullanım Alanları

Mitreapel hızlı yapıştırıcı kullanım alanları; mobilya, inşaat ve denizcilik endüstrisi dışında tamirat ve tadilat gibi işlemler olarak gösterilebilir. Güçlü ve hızlı yapıştırma istenen her alanda Mitreapel hızlı yapıştırıcı rahatlıkla kullanılabilmektedir. Özellikle ahşap, kauçuk, plastik, deri, lastik, mantar ve pek çok metal malzemenin sağlam bir şekilde yapıştırılması istendiğinde kullanılır.

Kırılan bardaklarınız, porselen kupalarınız, oyuncak, mobilya parçaları ve otomobilinizin aksesuarlarını Mitreapel hızlı yapıştırıcı kullanarak çok kısa sürede sapasağlam yapışma ile kullanışlı bir hale getirebilirsiniz. Profesyonel olarak pek çok sektörde kullanılan Mitreapel hızlı yapıştırıcı kullanımı aynı zamanda maket, demonstrasyon, dekorasyon, ahşap ve MDF profil, aksesuar, çıta ve benzeri materyallerin yapıştırma işlemlerinde de etkili sonuçlar ortaya koymaktadır.