Fren Bakımınız İçin Apel BK-20 Fren Balata Temizleyici

Fren Bakımınız İçin Apel BK-20 Fren Balata Temizleyici

21 July 2022 Thursday 14:48:37

Motorlu araçların fren sistemleri ve bakımları hayati önem taşıyan konulardan biridir. Bu konuda en güvenilir adresi tercih etmek diğer konulara göre daha dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Bilindiği üzere motorlu taşıtların hareket etme sistemleri gibi bir de durmalarına yardımcı olan bir sistem mevcuttur. Bu sisteme de fren sistemi denmektedir. Fren sistemlerinin en iyi dostu da tabi ki fren balata spreyidir.

Neden Apel BK-20 Fren Balata Temizleyici?

Fren balata temizleyicisi, fren sistemlerinde toz ile birleşerek kirlenmeye ve kayganlaşmaya sebep olan fren hidroliği, gres ve diğer yağların temizlenmesini sağlamaktadır. Biriken ve yüzeylere tutunan istenmeyen maddelerin uzaklaştırılmasında ve tekrar yapışmasına engel olarak kullanılmaktadır. Fren sistemleri motorlu taşıtlarda hayati önem taşıdığı için en güvenilir ve doğru ürünlerden biri olarak adlandırılır ve tercih edilme oranı da oldukça yüksektir.

Uçucu yapısı sayesinde kalıntı bırakmamaktadır. İnsan sağlığını olumsuz etkileyebilecek halojenli çözücü ve aseton bileşenlerini içermemektedir. Özel sprey sistemi sayesinde kullanım anında dik, ters ve yatay olarak kullanıma olanak sağlamaktadır.

Fren Balata Temizleyici Spreyin Kullanım Alanları

Fren balata temizleyici özel formülü sayesinde fren sistemindeki balatalar, tamburlar, silindirler, diskler, yaylar, kumpaslar ve fren ayakları gibi metal parçaların yüzeyinde toz ile birleşerek oluşan yağ katmanlarının etkilerini azaltmak için hızlı bir şekilde yüzeye etki ederek temizlenmesini sağlar. Kısacası fren sistemindeki tüm metal parçaların temizliğinde kullanılmaktadır.

  • Otomobiller
  • Motosikletler
  • Bisikletler
  • Endüstriyel ürünler
  • Hava araçları

Fren balata temizleyicisinin önemini 35 yıllık Beta Kimya A.Ş. tecrübemizle sizlere aktarmak istedik. Önemini ve gerekliliğini unutmamanız dileğiyle…