Fren Balata Spreyi Ne İşe Yarar ve Ne Zaman Kullanılır?  

Fren Balata Spreyi Ne İşe Yarar ve Ne Zaman Kullanılır?  

12 May 2022 Thursday 11:58:10

Her şey gibi arabalar da güvenli ve uzun ömürlü kullanım adına bakım ister. Fren sistemi ise arabada hayat kurtarıcı görev gördüğünden büyük önem arz etmektedir.

Doğru zamanlamayla fren yapabilmek için fren balataları ve fren müşürü temiz olmalıdır. Apel BK-20 Fren Balata Temizleyici ise işte tam burada devreye girer. Apel BK-20 fren sisteminde oluşan katılaşmış yağlar da dahil olmak üzere tüm kirleri kolayca çıkarır, aracınızın performansını arttırır. Apel BK-20 aradığınız fren balata spreyi demek yanlış olmaz.

Siz yollardayken aracınızdaki motor aksamları, fren balataları ve şanzıman gibi parçalarda kurum, killi toprak, yağ ve zift aracınıza zaman içerisinde büyük zararlar verebilir. Temizlenmemesi halinde balatalarda aşınmalara, fren sürenizin uzamasına ve hatta kazalara neden olabilir. Apel BK-20 Fren Balata Temizleyici ise bu oluşan atıkların temizlenmesinde etkili çözüm sunar. Bu sayede aracınızı sorunsuz kullanmada sizlere yardımcı olur.

Fren Balata Spreyi Kullanım Zamanı ve Aralığı

-Apel BK-20 Fren Balata Temizleyiciyi kullanmanız için belirli bir zaman yoktur. Aracınızın dikkatle kullanmanız, günlük ve haftalık bakımlarını yapmanız bu konuda size yardımcı olacaktır. Biriken yağ ve kir dikkatinizi çektiğinde ya da fren performansınız düştüğünde bu parçalar temizlenmelidir. Bu yolda BETA KİMYA Apel BK-20 Fren Balata Temizleyici ile siz ve sevdiklerinizin yanındadır.

Apel BK 20 Fren Balata Temizleyicin Kullanıldıktan Sonra Yenileme Süresi Nedir?

-Apel BK-20 Fren Balata Temizleyiciyi aracınızda kullandıktan sonra sürüş anında frenlerinizi ölçün. Performans artışı görüyorsanız işleminiz başarılı olmuştur. Zamanla seyir halindeyken fren sisteminizde bozulmalar hissediyorsanız ya da aracınızın günlük haftalık bakımında balatalarda ve müşürlerde kirlilik görüyorsanız temizliğinde BETA KİMYA her zaman yanınızdadır.

 S.S.S. (Sıkça Sorulan Sorular)

Apel BK-20 Fren Balata Temizleyici Nasıl Kullanılır?

  1. Öncelikle temizlenecek aksamların sıcaklığının düşük olmasına dikkat edilmelidir.
  2. Araç park haline getirilir.
  3. Sprey iyice çalkalanır.
  4. Kullanılacak yüzey ile, püskürtme gücü sebebiyle, belli bir uzakta durulur ve sıkma işlemi yapılır.
  5. Birkaç kez yapılan bu uygulamadan sonra yüzey bir bez ile temizlenir.

Fren balata spreyi ve son kalite benzersiz ürünlerimiz için ürünler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.