Hıphızlı Yapıştırmanız Gereken 5 Durum

Hıphızlı Yapıştırmanız Gereken 5 Durum

12 May 2022 Thursday 12:15:27

Günlük hayatta veya iş hayatımızda yaptığımız bazı işlerde imdadımıza yetişen yapıştırıcılar olmasa yaşam nasıl olurdu? Hiç kolay olmazdı dediğinizi duyar gibiyim. BETA KİMYA böyle anlardaki ihtiyaçlarınıza Hızır gibi yetişecek hızlı yapıştırıcı ürünlerini 35 yıldır üretiyor ve sizlere ulaştırıyor. Hadi gelin hıphızlı yapıştırıp bitirmeniz gereken 5 durumu inceleyelim ve bu anlara BETA KİMYA ürünleri ile çözüm bulalım.

 DURUM 1

Yorucu bir günün sonrasında okulunuzdan geldiniz. Koltuğa oturup iyice dinleneceğinizin hayaliyle kumandaya uzanıp televizyonu açmaya yeltendiniz. Tak! Sehpaya kolunuz çarptı, babanızın uzun zamandır üzerinde uğraştığı uçak maketi yere düştü ve tekerleği yerinden çıktı. İşte böyle bir anda MITREAPEL BK-555 Süper Yapıştırıcı yanınızda! Yapıştırıcınızı tekerleğin üstüne birkaç damla sıkın, birleştirin ve birkaç saniye bekleyin. Artık babanızın maketi eskisinden de sağlam!

 DURUM 2

Bu akşam bir planınız var. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınız size gelecek. Masa kurulu, yemekler hazır. Birbirinize olan özleminizle masaya oturduğunuzda ama o da ne? Arkadaşınızın sandalyesi kırılıyor ve yemek daha başlamadan sorunlar baş gösteriyor. Yedek sandalyeniz de yok. İşte böyle bir zamanda MITREAPEL BK855 Süper Yapıştırıcı yanınızda! Yapıştırıcınız ahşap yüzeye birkaç damla sürün, diğer yüzeye ise aktivatörünüzü sıkın, birleştirin ve 12 saniye bekleyin… Artık yenilenen ve sapa sağlam sandalyenizde oturmaya devam edebilir ve dostlarınızla keyifli anların tadını çıkarabilirsiniz!

 DURUM 3

Çocuğunuzun doğum günü yaklaştı. Ona odasını tam da onun istediği gibi yenileyerek bir sürpriz yapmak istiyorsunuz. Tatile gittiği sırada işleme başladınız. Her şey tamam ve o gelmek üzere. Ancak günlük yapacağı işlerini not alıp asacağı mantar panoyu duvara yapıştırmayı unuttunuz. İşte böyle bir anda MITREAPEL Hızlı Yapıştırıcı Flex yanınızda! Panonun arkasına birkaç damla yapıştırıcı sürün, duvara da aktivatör spreyi sıkın ve birleştirin. Tam da kapı çaldığında başladığınız bu işlem, çocuğunuz odaya gelene kadar tamamlandı bile!

 DURUM 4

Sevgilinizin uzun süredir istediği klasik arabayı büyük uğraşlar sonunda tamamladınız. Aylarca birleştirdiğiniz her parçada emeğiniz ve ona duyduğunuz aşk var. Her şey tamam, bütün parçalar takılı ve onun gelmesine dakikalar kaldı. Çat! Onun özellikle istediği kapı çıtası yere düştü. İşte böyle bir anda MITREAPEL Autobond yanınızda! Yapıştırıcınız çıtaya sürün, kapıyla birleştirin ve birkaç saniye bekleyin. İşte sevdiğiniz insanın gözlerindeki mutluluğu görmek için beklediğiniz o ana tam zamanında yetiştiniz!

 DURUM 5

Tekne imalatı ile uğraşıyorsunuz. Müşteriniz sizden dedesiyle gölde balık tutmak için ahşap bir tekne sipariş etti. Ancak zaman kısıtlı, çünkü müşteri yurt dışına gitmek üzere. Talep edilen bu ürünü tasarladınız, ahşapları kestirdiniz ve birleştirdiniz. Ancak küpeşte iskeleyle daha birleşmedi ve süreniz buna yetecek mi emin değilsiniz. İşte böyle bir anda MITREAPEL Mega Hızlı Yapıştırıcı yanınızda! Küpeşteye yapıştırıcınız sürün, diğer yüzeylere de aktivatör spreyi sıkın, birleştirin ve birkaç saniye bekleyin. İşte müşterinizin tam da istediği zamanda tekne hazır!

Evet, hıphızlı yapışması ve hallolması gereken 5 durumu inceledik ve BETA KİMYA ile bu durumları hemen çözüm bulduk. Siz de böyle zamanlar yaşadıysanız, çözüm bulamadıysanız ya da hazırlıklı olmak istiyorsanız BETA KİMYA’NIN hıphızlı yapıştırıcılarıyla tanışın ve bu koşulsuz müşteri hizmeti deneyimini siz de yaşayın!

Not: Temizlikte de sıkıntı yok, MITREAPEL Debonder ona da yetişir!