INTERMOB FUARI & BETA KİMYA

INTERMOB FUARI & BETA KİMYA

02 December 2021 Thursday 10:40:41

BETA Kimya 2019 INTERMOB

Türkiye’nin en büyük yapıştırıcı ve tutkal üreticilerinden BETA Kimya A.Ş., 2021 INTERMOB fuarı için hazır.

 BETA Kimya olarak 2019 yılında katıldığımız INTERMOB fuarında mobilya ve ahşap endüstrisine yönelik akılcı ürünlerimizi sergilemiştik. Açtığımız stantta yerli-yabancı müşterilerimiz ve ziyaretçilerimizle buluşma fırsatı yakalamıştık.

  Gelin hep beraber 2019 yılında katıldığımız fuardaki en gözde ürünlerimizi inceleyelim. Listelemek gerekirse:

  • APEL Ahşap ve Hobi Tutkalı: Ahşap, kâğıt, karton ve kumaş kullanılan tüm eşyalar ve modeller için geliştirilen BETA Kimya ürünüdür. APEL Ahşap ve Hobi Tutkalı, üstün yapıştırma gücüne sahip D3 normunda su bazlı PVAc. Tutkalıdır. APEL Ahşap ve Hobi Tutkalı kuruduktan sonra neme karşı dayanıklı, şeffaf, sağlam ve elastik bir film tabakası oluşturur.

apel ahşap ve hobi tutkalı

  • Autobond: Otomobil veya binek tüm araçlarda anlık ihtiyacı karşılamak için özel olarak üretilmiş ve hızlı etkisini gösteren MİTREAPEL Autobond tutkal BETA Kimya ürünüdür. İki bileşenlidir ve son derece güçlü bir yapıştırıcıdır. Hızlı müdahale gerektiren durumlarda kullanıldığı için yüzeyleri sadece birkaç damla ile saniyeler içerisinde yapıştırabilirsiniz.

Mitreapel autobond

  • Stonebond: Bu tutkal daha sert yüzeyler için gerçekleştirilmiştir. Mermer gibi materyaller ile çalışan kullanıcıların tercih ettiği çift bileşenli güçlü yapıştırıcıdır. Dekoratif taş süslemeleri yapan kullanıcılar da sıklıkla MİTREAPEL Stonebond tutkalını kullanabilirler.

Mitreapel Stonebond

  • Debonder: Tutkal ve bir diğer yapıştırıcıların kürleşmesi tamamlanmış kalıntılarını ortadan kolayca kaldırılması için tasarlanmış ürünümüzdür. Yapışkan kalıntısının üzerine doğrudan uygulayarak malzemenin yüzeyde yaklaşık 1-2 dakika kalmasını izin verilmeli, sonra bez veya kâğıt mendille silinmelidir. Tutkalın en iyisini yapmakla beraber tutkal ile ilgili çözümlerinde sizler için en iyisini yapmaya devam ediyoruz.

Mitreapel Debonder

INTERMOB 2021’DE BİZİ NELER BEKLİYOR

BETA Kimya olarak sektörümüzde öncü ve lider olarak hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Hem kendimizi geliştiriyor hem de ülkemizi, uluslararası piyasalarda en iyi şekilde temsil ediyoruz. Daha önceki yıllarda olduğu gibi BETA Kimya olarak sektörümüze yeni ürünler kazandırmak için çalışıyoruz.

Tutkal ve yapıştırıcı ürünlerinden müşterilerimizin kullanıcı deneyimlerini en optimal şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Tutkal çeşitlerini daha detaylı inceliyor ve siz kullanıcılarımıza her alanda kolaylık sağlamak istiyoruz. Yaptığımız işi büyük bir özveriyle gerçekleştirip, ürün kataloğumuza her gün bir yenisini ekliyoruz.

Sadece tutkal ve yapıştırıcı seçenekleriyle kalmayıp sizler için pas sökücü de üretiyoruz. BETA pas sökücü ile metal eşyalarınızın paslanmalarını engelliyoruz yani sizler için daima üretiyoruz. Üretmeye de devam edeceğiz.

Ekim ayındaki INTERMOB fuarı için hazırlıklarımızı da tamamlamış bulunmaktayız. Siz değerli müşterilerimize ve ortaklarımıza, bant ailemizin yeni ürünlerini sunmak ve tanıtmak istiyoruz. Bildiğiniz üzere uzun süredir hizmet verdiğimiz bir alan olan bant sektöründe çitayı biraz daha yukarılara çektik diyebiliriz. Kalite ve sağlamlığımızdan ödün vermeden ürünlerimizi daha ne kadar geliştirebiliriz diye uğraşıyoruz. Bu uğraşın sizle değer kazanacağını da çok iyi biliyoruz.

Apel Alüminyum Bant

Ayrıca yine üretmekten ve sizlere ulaşmaktan gurur duyduğumuz bir diğer ürünümüz PUR Holtmelt ile ilgili çalışmalar yapmayı da planladık. BETA Kimya A.Ş. tarafından üretilen APEL sıvı çivi hava ve nem ile hızlı kürleşmeyi sağlayan çok amaçlı güçlü bir yapıştırıcıdır. Kullanımından sonra 15 dakika sabit preslendikten sonra 2 saat hareket ettirilmemelidir.

Biz 2021 INTERMOB Fuar’ı için hazırız ve sizlerle buluşacağımız günü iple çekiyoruz. O güne kadar diğer ürünlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayabilirsiniz. Bizimle iletişime geçerek merak ettiklerinize dair her şeyi sorabilirsiniz.

Apel Pur Montaj Yapıştırıcı