Suya Dayanıklı Yapıştırıcı Çeşitleri

Suya Dayanıklı Yapıştırıcı Çeşitleri

22 March 2021 Monday 18:31:00

Suya dayanıklı yapıştırıcılar kullanım özellikleri itibariyle su ile haşır neşir olunan alanlarda kullanılan yapı malzemeleridir. Bu yapıştırıcı çeşitleri ağırlıklı olarak su borusu yapımında, lavabolarda ve dış cephelerde kullanılır. Aynı zamanda su geçirgenlik özelliği bulunan binaların çatı kısmının sağlamlaştırılması amacıyla kullanımı uygundur. Suya dayanıklı yapıştırıcı türleri, kullanım bakımından üstün performans gösterir. Akvaryum gibi küçük yapılardan bir binanın dış cephesi gibi geniş alanlara kadar kullanım alanları konusunda değişkenlik gösterir. Bu nedenle kullanımında kalitesiz ürün seçimi, hayati sonuçlara neden olur.

Suya Dayanıklı Apel Marin Tutkal 

Apel Marin Tutkal, tekne ve yat yapımında kullanılır. Suya dayanıklı yapıştırıcı türleri arasında yer alır. Üstün yapıştırma gücüne sahiptir. Yüksek performansı sayesinde 2 saat preslendikten sonra malzemeyi zımparalamaya hazır hale getirir. Tıraşlanabilir olması sayesinde malzemenin uygun şekli almasına yardımcı olur. Birbirinden farklı malzemelerin yapıştırılması sırasında sorunsuz performans gösterir. 24 saat içinde nihai kürleşmesini tamamlar. Mobilya ve tekne yapımında kullanılır. 

Suya Dayanıklı Apel Ekspress Marin Tutkal

Apel Ekspress Marin Tutkal mobilya ve denizcilik endüstrisinde kullanılır. Ahşap malzemede kusursuz sonuç verir. 24 saat sonra kürleşme işlemini tamamlar. Bu nedenle kullanımı sırasında mükemmel bir tutuşa sahiptir. Mobilya ve teknecilik sektöründe kullanımı sırasında zımpara yapılmasına imkân tanır. Ahşap malzeme ile farklı türde malzemenin uygun şekilde yapıştırılmasını sağlar. (Şeffalığına dikkat edilebilir ayrıca pres süresi daha azdır.)

Suya Dayanıklı Apel Universal Yapıştırıcı 

Apel Universal Yapıştırıcı, etkili bir izolasyon malzemesidir. Yapı malzemelerinin sabitlenmesinde ve ekstra yüzey işlemlerinde kullanılır. Yapıştırma sonrası yapılacak şekil verme işlemlerinde kullanımı uygundur.

Suya Dayanıklı Apel Ayna ve Cam Yapıştırıcı

Apel Ayna ve Cam Yapıştırıcı, solvent ve izosiyanat içermeyen bir yapıya sahiptir. Bu nedenle çevreye zarar vermez. Çok hızlı bir şekilde nihai yapıştırma gücüne ulaşır. Su ile bağlantıda bulunan cam yüzeylerde kullanılır. Banyo aynası gibi küçük alanlarda kullanıma uygundur. Çevre dostu ve boyanabilir bir yapıya sahiptir. Kalıcı ve esnek yapıdadır. 

Beta Kimya tarafından tüm suya dayanıklı yapıştırıcı çeşitleri siparişe sunulmuştur