Pas Sökücü Sprey Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Pas Sökücü Sprey Nedir ve Nasıl Kullanılır?

21 July 2022 Thursday 14:41:08

Pas sökücü sprey pas bağlamış yüzeylere doğrudan etki ederek pas sorununu ortadan kaldırmak için üretilmiş bileşenlerdir. Bu konuda önerimiz Apel BK-10 Pas Sökücü’dür. Koruyucu, yağlayıcı ve pas sökücü olarak 3 özelliği bir arada bulundurmaktadır.  Aerosol yapısı sayesinde sıkıca tutunan pasları maddelerden ayırarak paslanmış maddelerin eski sağlıklarına dönmesine yardımcı olur.

Metal yüzeylerden nemi uzaklaştırarak korozyon ve pasa karşı mükemmel bir koruma sağlar. MoS2 katkısı ile titreşim, yüksek basınç ve yüksek sıcaklık altında bile sürtünmeyi azaltarak uygulandığı yüzeyin ömrünü de uzatmaktadır. Mükemmel yüzey yayılımı ile bütüncül koruma sağlar. Bu sayede pas tutabilecek tüm yüzeylerin kullanım sürelerini uzatmaktadır.

Pas Sökücü Sprey Nasıl Kullanılır?

Pas sökücü sprey, pas tutan yüzeye direk püskürtülerek kullanılır. Uygulanacak yüzeylere hızlı bir şekilde nüfuz eder ve paslarla etkileşime girerek yüzeyden çözmeye başlar. Köpüğün rengi değişmeye başlayınca ve yüzeydeki paslar çıkmaya başlayınca temiz bir bez yardımıyla yüzeydeki köpük temizlenerek pas tutan madde kullanıma hazır hale gelecektir.

Pas Sökücü Spreyi Nerelerde Kullanabilirim?

Pas sökücü sprey pas tutmuş metal yüzeylerin genelinde rahatlıkla kullanılabilir. Paslı zincir, somun cıvata, vida, valf, kapı/dolap kilitleri ve meteşelerinde kullanıma uygundur. Sanayi bölgelerinde de sıkça kullanılan pas sökücü sprey otomobil ve bisiklet tamiratında da oldukça popüler bir ürün olmayı başarmıştır.

  • Otomotiv
  • Sanayi
  • Ev ve bahçe
  • Denizcilik
  • Havacılık

Her yerde kullanılabilen bu ürünü evde, otomobillerde, motorlarda ve bisikletleriniz de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Herhangi bir kullanım koşulu yoktur ve unutulmamalıdır ki yüzeye direkt uygulanmalıdır.

Pas sökücü sprey hakkında Beta Kimya A.Ş. olarak size bilgilerimizi aktardık. Tutkallar ve yapıştırıcılar başta olmak üzere merak ettiğiniz konular hakkında blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Tüm siparişleriniz için de bizimle iletişime geçip Beta Kimya A.Ş. ailesine katılabilirsiniz.